Persoonlijk

Twentse land

Mijn naam is Harry van de Riet en ik woon in Borne in het mooie Twente.
Ik heb veel hobby’s, waarvan kalligrafie één van mijn favorieten is. In ongeveer 1985 ben ik begonnen met kalligrafie. De meeste dingen over kalligrafie heb ik uit boeken geleerd, na mijn eerste begincursus. Zo’n begincursus is erg handig om de eerste beginselen onder de knie te krijgen.

In het begin keek ik vooral naar de oude geschriften met mooie versieringen.Tegenwoordig probeer ik ook veel moderner te werken. Ook één van mijn favorieten is Celtic. De manier waarop mensen in die tijd met de materialen van die tijd dat voor elkaar kregen, heeft mijn enorme bewondering en inspireert me enorm.

Ik heb veel kalligrafieboeken waar ik inspiratie uit put. Ongeveer 1999 zette ik mijn werk op het internet. Het internet is een prachtig medium om over de hele wereld met elkaar te communiceren. Ik krijg veel reacties van over de hele wereld en dat leidt tot inspiratie van beide kanten. En daar gaat het om.
Ik hoop dat mijn werk veel anderen kan inspireren. Ik ben benieuwd wat iedereen van mijn werk vindt en nodig u graag uit een mailtje te sturen .

Voor informatie, stuur een mailtje naar: info@havaderi.nl